Kattungar

En kattunge från oss kommer vara:

* Minst 13veckor gammal
* Vaccinerad 2ggr mot kattpest och kattsnuva
* Avmaskad
* Veterinärbesiktad (inte äldre än 7dagar innan flytt)
* ID-märkt med chip
* Stambokförd i SVERAK (stamtavla)
* Försäkrad mot dolda fel i Agria (i 3år)
* Ett års medlemskap i Föreningen Vangoran
* Ett kattungepaket
* Stöd och support från oss!

Skulle det vara något så kan ni alltid höra av er till oss när som helst! Vi finns här för att hjälpa er med eran nya familjemedlem. Ni kan fråga vad oss om precis vad som helst så ska vi försöka lösa det tillsammans.

Våra katter säljs som innekatter, det vore bra om de kunde ha tillgång till en inhägnad balkong eller till och med en kattgård. Ett annat alternativ är att gå ut i koppel. Du ska vara medveten om att en katt som sköts på rätt sätt oftast lever mellan 10-20år. Så det är ingen tillfällig kompis du köper utan något du måste ta ansvar för under en lång tid.

Jag vill gärna träffa köparen personligen innan så jag kan få chansen att se vem du är och se att du passar ihop med den kattungen du vill ha. Det är inte alltid den som man tycker ser ”bäst” ut som passar bäst, utan det är personligheten också. Ni får först besöka kattungarna när de är minst 4 veckor gamla.

Man kan då tinga en kattunge. När man tingar en kattunge så skriver man ett tingningsavtal och en tingningsavgift erlägges. Detta för att du som köpare ska vara säker på att du får den kattungen du vill ha och för att jag som säljare ska vara säker på att du köper kattungen. Tingningsavgiften dras av från summan av hela kattungen och kan inte fås tillbaka om du drar dig ur. För att få reda på vad en kattunge kostar, ring eller mejla!