Omplacering

I dagsläget så letar vi nytt hem till vår älskade Lady. Efter hennes senaste dräktighet där hon förlorade sina 3 kattungar så har hon inte blivit sig själv igen. Hon tog ut det på vår kastrathona Zmilla som står lägst i rang och mobbar henne så mycket så det går inte längre att ha dem tillsammans.

Lady (IC S*Rytorps Lady of the Lake, TUV d 62, blir 9 år i maj och är sedan 1 augusti 2018 kastrerad och pensionerad. Efter kastreringen har hon gått upp lite i vikt och blivit lite knubbig men vi jobbar på att få ner henne till sin normala vikt igen 🙂 En helt underbar katt som älskar att ligga och gosa i soffan lika mycket som hon gillar att leka (trots sin ålder så är det krut i gammelkatten fortfarande!). Hon söker ett hem där det inte finns några andra djur. Den enda hon kan tänka sig att bo med är sin son Night. Därav har vi tänkt att Night (SE*Anjivans Silence of Night, TUV d 61) skulle kunna få flytta med Lady till sitt nya hem då de älskar att umgås och vara tillsammans. Han är 6 år och kastrerad. Är också väldigt kelen och älskar att ligga och gosa i soffan. Tycker det är jättekul att leka med ballonger 🙂

Båda två är vana vår dotter (2år) så barn ska inte vara några problem. De är innekatter och jag vill helst att det ska förbli så. Ni får gärna ha en inhägnad balkong eller liten kattgård som de kan gå ut i.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Tror du att du har vad Lady och eventuellt Night söker i ett nytt föralltidhem så kontakta oss på mobilnr: 0761-66 50 91 eller mail: angeliica.b@hotmail.com.