Zmilla

IP S*Megalaster´s Van Zmilla

Född: 2012-04-18 i Torup     Ras: Turkisk van     Färg: Röd oddeye, TUV d 63

Far: CH DK*Silkyvans Prius, TUV d 61     Mor: CH S*Arvani´s Lady Gaga, TUV f 62

Blodgrupp: Ej testad     Uppfödare: Ylva & Stefan Källander

Stamtavla

Zmilla är den goaste lilla kattunge jag träffat. Man kan i princip göra allt med henne. Bära henne hur man vill, hon sitter kvar. Klippa klorna, hon somnar. Göra rent vid ögona, hon väntar tills man är färdig. Jättebusig springer hon runt och leker med Lady. Helt plötsligt stannar hon vid hunden, stryker sig mot honom/henne vänder sig om och fäktas med tassarna mot huvudet och springer därifrån!

Hon älskar hundarnas mat så när det är matdags så lever hon farligt. Man får hålla i Zmilla under tiden de äter annars så är hon framme vid matskålen, fäktar med tassarna och försöker sno deras mat. Det gillar inte hundarna så då morrar de och Zmilla bryr sig inte. Sedan är det mycket goare att dricka vatten ur hundarnas matskål istället för sin egen! 🙂

Zmilla föddes med ett litet navelbråck. I och med det får hon inte avlas med, så hon blev samtidigt som navelbråcket togs bort kastrerad december 2012.

Vi har gått på en utställning med Zmilla i Örebro och eftersom hon tävlade i klass 11 så kunde hon inte få cert, men ett Ex.1 fick hon iaf!

Nu har Zmilla vart på fler utställningar och har därmed hunnit bli IP (Internationell Premier).
Vi slutade dock med utställningar efter detta då hon inte verkade trivas särskilt bra på sista utställningen. Numera lever hon sitt liv som sällskapskatt <3