Macchiato

GIC SE*Anjivans Caffe Macchiato

Född: 2012-11-23 i Forshaga     Ras: Turkisk van     Färg: Svartsköldpadd, TUV f 62

Far: S*Lislisas Fnatte, TUV n 62     Mor: IC S*Rytorps Lady of the Lake

Blodgrupp: Ej testad     Uppfödare: Angelica Bråth

Stamtavla

Macchiato kommer från min andra kull ”Lattekullen”. Hon har fått bo hos min bror ett tag (som var meningen att vara fodervärd) men från och med att jag tog hem henne när hon var dräktig med sin första kull nu hösten 2016 så ska hon få bo kvar hos oss. Macchiato fick 3 st fina kattungar 2016-11-04 och när de va tillräckligt stora så hon hade börjat tröttna på dem och tyckte det var dags för dem att flytta så släppte vi ut även henne till våra andra fyra katter. Allt gick så mycket bättre än förväntat! Medans de andra katterna (honorna) inte va speciellt förtjusta i sin ”nygamla” huskompis så brydde sig inte Macchiato ett dugg om att de fräste på henne. Hon ignorerade dem och bara satt och tittade på dem eller gick förbi så nu bor alla fem katterna tillsammans.

Macchiato har nu börjat bli utställd och har fått titeln Internationell Champion. Hon verkar avslappnad och trivs ganska bra på utställningar så vi fortsätter och siktar in oss på nästa titel. Hon har hittills fått en kull och det är tänkt att hon ska få två kullar till innan hon ska få bli sällskapskatt.

2018
Macchiato trivs ganska bra på utställningarna. Hon är för det mesta (om hon är på bra humör den dagen) avslappnad vid domarbordet. Kan både leka och rulla runt på bordet. Ibland när domaren sitter och skriver ska hon fram och buffa dem i ansiktet!
Hon har i år fått titeln Grand Internationell Champion och vi siktar såklart på högsta titeln! Men emellan alla utställningar så ska Macchiato få ta sin andra kull någon gång under 2019.

Uppdaterad 2019-03-05