– Omplacering –

Maine coon

En utav mina gamla kattköpare Christelle behöver hjälp med att omplacera sin Maine coon (från min Marvelkullen 2022) & dennes kattkompis också en Maine coon. Läs här nedan för intresse:

Katterna Rollo och Frasse söker nytt hem helst tillsammans! Deras föralltid hem! Vi kommer vara mycket noga med vart de hamnar.

Katterna är inte van vid hund eller små barn. Bör bo i hus eller alternativt stor lägenhet! Ska ha möjlighet till utevistelse i någon form, till exempel kattgård, balkong eller liknande.

Frasse
Frasse är en bastant kille. Gissar att han väger runt ca 7 kilo och är 1 år och en månad (född 2022-12-28). Han är rödtabby-vit. Frasse är en riktig kelgris som stryker sig runt en och gärna ligger och gosar i soffan. Tycker om att prata. Gillar laserpekare och vippor. Kastrerades i december. Kan tycka att det är lite läskigt med besök i början men värmer upp efter en stund.
Stamtavla Frasse: https://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/539932

Rollo
Rollo är en stor kille på ca 9 kilo och är 2,5 år (född 2021-07-14). Han är rödsmoke- vit i färgen. Har varit kastrerad sedan han var strax över 1 år. Han är en smart katt som älskar att kela och ligga i knät. Vill alltid vara med. Har behov av stimulans och aktivering med lek. Är reserverad mot främlingar och besök men älskar att vara med sin familj. Har blivit pappa till en kull för mer än 1 år sedan och är HCM scannad då, samt dna testad. Gillar att vara ute på inglasade balkongen. Vippor är favoritleksaken.
Stamtavla Rollo: https://stambok.sverak.se/Stambok/Visa/511198

Vi är oerhört måna om att de kommer till rätt hem och vill därför gärna både prata med dig och se hur du/ni bor. Katterna bor idag i Sundsvall. Kontakta Christelle för att prata mer om du/ni är intresserade.
Email: christelle_lilli@hotmail.com Mobil: 0706-57 26 83


Uppdaterad 2024-01-28