– Omplacering – (Harry 2021)

Turkisk van & Norsk skogkatt

En utav mina gamla kattköpare Anna behöver hjälp med att omplacera sin Turkisk van (från min Lovekullen 2015) & dennes kattkompis en Norsk skogkatt. Läs här nedan för intresse:

På grund av ändrade familjeförhållanden är det med stor hjärtesorg som vi behöver hitta nya hem till våra två ögonstenar: innekatterna Harry och Bilbo. Det går bra att de flyttar till två olika hem, men läs gärna nedan kring vardera katt för att se om han passar dig/er. Tillbehör som transportbur (2 st), stora kattlådor i bra kvalitet (2 st), stora klösträd (2 st), borste, koppel m.m. följer med. Båda katterna är kastrerade, friska, regelbundet vaccinerade samt har nyligen kollade tänder. 

Harry
Harry är en 6-årig Turkisk van. Han har en något reserverad personlighet men om, och när, du vinner hans hjärta har du en kelig och lojal vän som helst sover bredvid, eller på, dig och ger blöta pussar. Han tycker om att leka och ibland är det skönt att bli borstad. Harry behöver komma till en någorlunda djurvan person men mår bäst utan andra djur (med undantag för om han flyttar tillsammans med Bilbo) och utan alltför små barn (som han blir stressad av). 

Bilbo
Bilbo, eller Bosse som han kallas för det mesta, är en Norsk Skogkatt och är snart 3 år. Han är en otroligt rolig, smart och social katt. Han är aktiv och kräver lek och stimulans, både för kroppen och huvudet. Bosse är också den keligaste och vänligaste katt du kan tänka dig och är nöjd med livet så länge han får vara med och bli klappad. 

Vi är oerhört måna om att de kommer till rätt hem och vill därför gärna både prata med dig och se hur du/ni bor. Katterna bor idag i Göteborg. Kontakta Anna för att prata mer om du/ni är intresserade. 
Email: annaklinghult@gmail.com Mobil: 0709698429


Uppdaterad 2021-06-27