Kattutställning + årsmöte!

Idag har vi varit på kattutställning i Sthlm och haft årsmöte för Föreningen Vangoran. Det var naturligtvis Macchiato som ställdes idag igen och hon fick sitt cert efter några om och men. Macchiato har något kortare päls än ”normalt” och nu när hon tävlar i den näst högsta klassen så ville man ha henne lite mer påpälsad. Dock så har hon alltid haft samma pälslängd och kommer troligtvis ha det ända tills hon blir kastrat så det är inte så mycket att göra åt. Hon har den långhåriga svansen + lite längre päls på vissa ställen så det borde inte vara ett problem. 4 andra domare har redan gett henne cert i klass 3 som hon tävlar i utan att ens nämna något om pälslängden.. Aja hon fick sitt cert iaf så jag är nöjd ändå.
Väldigt trevligt att få träffa alla som kom på årsmötet. Det är inte ofta man lyckas pricka in och ses 🙂

Nu är vi äntligen hemma så det ska bli skönt att få krypa ner i sängen!

Posted in -