6:e kullen här!

Dani födde igårkväll 6st små kattungar! Jag som trodde att hon bara hade 1-2st där inne då hon bara gått upp 300 gram. Det var 5st av dem som klarade sig.. Dani var en tyst föderska, så jag hörde inte när allt drog igång. När serien jag tittade på på tven tog slut så blev det tyst runtomkring. Då hör jag ett litet pipande inifrån kattrummet. Jag får panik och rusar in i rummet. Där ligger det en död kattunge och två stycken som lever. Dani kämpade på genom hela förlossningen. Jag fick hjälpa till lite då hon hade mycket fokus på de som kommit istället för de som kom. Speciellt den kattungen som kom med baken först, tog 50min att få fram.
3st sköldpaddshonor och 2st röda hanar blev det! Ser fram emot att få se vad de får för ögonfärger sen 🙂 Bilder på kattungarna finns just nu på vår facebookgrupp SE*Anjivans Turkisk van. Det kommer komma upp bilder här på hemsidan också så fort jag får ordning på hur jag ska göra.

Posted in -